Misschien was je al van plan om bidons te laten bedrukken, alleen zal je er waarschijnlijk een paar over hebben. Of je had al een plan om bidons te laten bedrukken en vraagt je af of je misschien extra bidons kunt laten bedrukken voor een bepaald gebruik. Om je hiermee te helpen hebben wij enkele redenen opgesteld voor het laten bedrukken, zodat je altijd een goed excuus hebt om bidons te laten bedrukken.

 

 

Reclamedoeleinden

Wanneer je een eigen winkel hebt kan het goede reclame zijn om bidons met het winkel logo te laten bedrukken. Deze zou je dan vervolgens kunnen verkopen of zelfs gratis uitdelen om goede publiciteit te krijgen. Ook zou je met jouw winkel naar een evenement gaan en hier de bidons uitdelen. Een bidon is toch een reclamemiddel wat ook nog nuttig, mensen zullen het dus niet zo snel weggooien als bedrukte sleutelhangers bijvoorbeeld.

 

Om cadeau te geven

Wanneer je echt geen cadeau ideeën hebt voor een fitnessfanaat, dan kun je altijd een persoonlijke bidon laten maken. Een bidon met zijn eigen naam of foto erop kan een origineel, persoonlijk en toch nuttig cadeau zijn.

 

Voor een sportevenement

Wanneer je een eigen sportevenement organiseert, of in ieder geval helpt met de organisatie van een sportevenement, kan het leuk zijn om speciale bidons te maken voor alle deelnemers aan dit evenement. Op deze bidons kun je dan het logo van het evenement zetten, en het is meteen ook een aandenken aan het evenement. Het zou zelfs in de goodiebag, of beloning voor na het evenement kunnen zitten.

 

Dit zijn enkele goede redenen voor het laten bedrukken van een bidon, en weet jij nu waarvoor je bidons wilt laten bedrukken? Er zit waarschijnlijk wel één manier bij waarop jij een bidon met logo kunt gebruiken. En als dit niet het geval is kun je er vast zelf nog wel een verzinnen. In ieder geval ben je er nu helemaal klaar voor om bidons te bestellen, wacht dus ook niet langer en bestel ze zo snel mogelijk zodat je ze op tijd hebt.