Je woning aanpakken gebeurt eens in de zoveel tijd. Sommigen stellen het uit, anderen kunnen er niet genoeg van krijgen. Eigenlijk is je woning nooit helemaal af. Er is altijd wel wat te doen. Er zijn genoeg kamers in je huis, dus in principe kan iedereen zijn of haar creativiteit kwijt. Als het de woonkamer niet is, dan kun je met de keuken aan de gang. Dat geldt natuurlijk ook voor je badkamer en slaapkamers. Misschien wil je nieuwe meubels, een vloer of een nieuw kleurtje aan muur.

 

Ja! Een regendouche

Voor ons waren de badkamer en de muren aan de beurt. De badkamer was nog niet verbouwd, daar lag na de verhuizing de prioriteit niet. De badkamer was functioneel en niet lelijk. Daarom kon vonden ik en mijn vrouw dat we konden wachten met het verbouwen van de badkamer. Na twee jaar in onze woning gewoond te hebben, werd het tijd om die aan te pakken. Er zat bijvoorbeeld geen bad in en dat was een wens van ons. Heerlijk zo af en toe helemaal tot rust komen in je eigen bad.

 

Ik en mijn vrouw gingen opzoek naar de perfecte badkamer. Ons oog viel op SaniDutch Enschede. Gewoon al vanuit de klantvriendelijk. Ze ontvingen ons goed en luisterde naar onze wensen. Naast een bad wilden we ook een regendouche. Daar lieten ze ons een aantal van zien: supergave producten! SaniDutch verzorgde een monteur voor ons en onze badkamer werd geplaatst. Dat was één onderdeel van onze verbouwing. De badkamer was niet het enige dat we wilden aanpakken.

 

Boven doen we behang

Net zoals de badkamer hadden wij de muren niet aangepakt. De muren had echt onze smaak, maar ze waren ook niet lelijk. Dus hadden we dat uitgesteld. Beneden sausden we de muren met een kleur die ons beiden aanstond. Boven kozen we voor behang. Daar voor konden we terecht bij Renovlies Totaal in Enschede. Deze top behangers maakten het behang voor ons voor mekaar!

Dit was weer zo’n jaar waar je dingen in je huis gaat aanpakken. Nu we dat weer gehad hebben, is het weer even klaar. Maar zoals gezegd: eigenlijk is je woning nooit helemaal af.