Je bent net afgestudeerd, je hebt een vriendinnetje en je wil samen gaan wonen. Dan komt er ineens wel heel veel op je af, verzekeringen, maandelijkse lasten, boodschappen en noem maar ook.

 

Ook zul je je woon of huur huis moeten inrichten, kijk dan gerust eens bij Woonwinkel Twente voor inspiratie. Wessels Wonen heeft een ruim assortiment en wij staan u graag te woord om een goede keuze voor uw inboedel te maken. Deze meubelzaak heeft ook een online webshop waar u inspiratie op kan doen.

 

De fysieke winkel heeft een oppervlakte van maar liefst 3000m2 waar je geheel vrijblijvend inspiratie op kan doen. Ze hebben Feetje in de collectie en hebben tevens het dealership voor Happy Horse

De begane grond bestaat uit de collectie van heerlijke landelijke loungebanken die in diverse opstellingen samen kunnen worden gesteld. Deze kunnen wij rechtstreeks vanuit de fabriek leveren.

 

Ook kunt u hier een grote collectie van Noteborn vinden Noteborn is een internationale fabrikant van maatwerk kasten. U kunt kiezen voor uw maatwerk kastinrichting van bijvoorbeeld kledingkasten, garderobekasten, inloopkasten of draaideurkasten. Noteborn levert uw kastinrichting op maat, het hart van elke Noteborn maatwerk kast wordt gevormd door het interieur. Laat u inspireren met de uitgebreide collectie voor wonen, werken, slapen, kleden, organiseren en opbergen!

 

meubels