Hoe we onze vrije dagen invullen is voor iedereen erg verschillend. Waar de één druk aan de slag gaat in zijn of haar moestuin, gaat de ander achterstallig onderhoud inhalen. Sommige besluiten zelfs de vrije dagen compleet vrij te nemen en de hele dag lekker niets te ondernemen. Andere gaan ondernemen en trekken erop uit! Ben jij creatief en op zoek naar inspiratie om je tijd mee te vullen? Ga eens aan de slag met epoxy resin art

Leer iets nieuws

Ben jij iemand die zichzelf graag ontwikkeld en het beste uit zichzelf haalt? Gebruik je vrije dagen om iets nieuws te leren wat je altijd al graag hebt willen kunnen. Je kunt een nieuwe sport leren of beginnen met het leren van online video of foto bewerking. Ook kun je terug aan de slag gaan met een oude hobby.

Dagje taken afronden

Stel jij kleine taken altijd uit tot wanneer je er een keer tijd voor hebt? Vandaag is de dag om dat te doen! Laat vandaag je pasfoto’s maken, ruim je kamer op en werk de was eens volledig bij. Het is misschien een saaie invulling van je dag maar geloof ons, je gaat er enorm veel rust uithalen wanneer deze taken allemaal voltooid zijn.

Kom volledig tot rust

In plaats van je vrije dag zo optimaal te benutten als mogelijk, kun je er ook voor kiezen om jezelf een welverdiende dag rust te geven. Ga eens lekker met vrienden of vriendinnen naar een sauna of wellness! Is dit niet iets voor jou? Dan is het altijd mogelijk om thuis een lekkere dag te spenderen aan het kijken van je favoriete show of serie op Netflix.

Aan de slag met epoxy of resin art

Ga jij op je vrije dag aan de slag met het gieten van epoxy of het maken van resin art? Super leuk idee! Zoek vooraf wel even op waar je op moet letten tijdens het gieten van epoxy. Deze stof is niet makkelijk uit je kleding te wassen en zeker niet eenvoudig te verwijderen uit je haren.