Hoe leuk is het om als bedrijf aan je klanten een leuk weggevertje te geven. Dit om natuurlijk een beetje reclame te maken. Maar het is natuurlijk ook leuk om je klant blij en tevreden de deur uit te sturen. In deze blog gaan we het hebben over de leukste weggevertjes voor je bedrijf.

 

Wat is een weggevertje precies?

Een weggevertje is iets dat je gratis weggeeft aan je klant. Natuurlijk heeft een weggevertje een functie. Buiten de attentiewaarde om hoop je natuurlijk dat de klant terug komt om nog een product of dienst van je af te nemen. Een blije en tevreden klant komt eerder terug dan een klant die minder tevreden is. Een weggevertje kan daar zeker aan bijdragen.

 

Waarom gratis iets weggeven werkt?

Wanneer iets gratis weg wordt gegeven dan gaat dat er altijd in als zoete koek. Je zal nagenoeg niemand treffen die gratis af zal slaan. Daar staan de Nederlanders ook bekend om. Vaak is het zo dat wanneer je iets krijgt je sneller bereid bent tot aanschaf van een product of de afname van een dienst. Een weggever moet dan wel informatief en waardevol zijn.

 

Hoe ziet een goede weggever er uit?

Een goede weggever is nuttig voor iedereen. Neem bijvoorbeeld aanstekers met een opener er aan. Een aansteker kan iedereen wel gebruiken voor het een óf het ander. En anders wel een flessenopener. Op die manier is het een weggevertje voor ieder wat wils. Zorg er dan voor dat er duidelijke reclame voor je website met telefoonnummer op staat met het logo van je bedrijf er bij. Zo word je bedrijf door iedereen herkent die de opener in handen krijgt.

 

Wat zijn nog meer leuke dingen om in te zetten als leuke weggevertjes?

 

Om je een beetje een idee te geven zetten we hier tien weggevertjes voor je neer:

  1. Een leuk keycord
  2. Een sleutelhanger , misschien wel in de vorm van je logo
  3. Een aansteker met je logo en gegevens
  4. Een balpen met al je gegevens er op gedrukt
  5. Een kalender met leuke weetjes over je bedrijf
  6. Een leuke bedrukte waterfles
  7. Een leuke bedrukte draagtas
  8. Een leuke bedrukte mini truck
  9. Een leuke met jouw logo bedrukte ijskrabber voor in de auto
  10. Een leuk spaarvarken bedrukt met jouw logo en gegevens