Wil jij je badkamer graag wat gaan opknappen, maar tegelijkertijd ook niet de complete badkamer overhoop gooien en vernieuwen. Wij hebben een aantal klussen die wel wat tijd en geld kosten, maar waarmee je relatief veel aan de uitstraling en de kwaliteit van je badkamer kan verbeteren. Lees daarom snel onze onderstaande tips en maak er direct gebruik van!

 

Grotere tegels gebruiken in een kleinere badkamer

Dat klinkt misschien een beetje tegenstrijdig, maar wanneer je in een kleinere badkamer gebruik maakt van grotere tegels in de muur en op de vloer dan zorg je ervoor dat de badkamer er daarvan juist optisch groter uit gaat zien. Dit patroon werkt ook bij een kleine tuin. Hiervoor zul je dus wel alle tegels moeten vervangen, maar helemaal bij oudere en kleinere badkamers kan dit een ontzettend groot verschil maken voor de uitstraling van de luxe van de badkamer.

 

Een losstaande badkuip 

Iets wat voor nog veel meer luxe zorgt is het hebben van een losstaande badkuip in je badkamer. Dat ziet er namelijk ontzettend luxe en mooi uit. Helemaal wanneer je ook nog eens kiest voor een mooie kleur die zorgt voor een mooi contract met de rest van de badkamer. Aangeraden wordt om een badkuip op maat te laten maken. Dat kan bijvoorbeeld wordt gedaan met behulp van solid surface, een kunststof materiaal. Doordat dit van kunststof is, en dus wordt gegoten, kunnen er veel vormen mee worden gemaakt en is het op maat te maken voor jouw badkamer.

 

Een dubbele wastafel

Tot slot raden we aan om een dubbele wastafel te nemen in de badkamer. Niet alleen zorgt dat voor een mooier plaatje, maar het is ook erg praktisch. Hoe vervelend is het wel niet wanneer je in de ochtend gewoon snel klaar wilt maken, maar er is nog iemand anders druk bezig in de badkamer om zich klaar te maken. Door twee wastafels te hebben hoef je niet meer te wachten!