Wat is het heerlijk als je weer buiten in je tuin kunt zitten of liggen. Genieten van de zonnestralen op je huid en op de achtergrond hoor je de vogeltjes fluiten. Loom liggend op je lounge bed en een glas wijn binnen handbereik. De zomer is officieel begonnen en laten we hopen dat het een hele mooie zomer mag worden!

 

Sfeer in je tuin aanbrengen

 

Nu we meer buiten zitten dan binnen, is het belangrijk dat je tuin net zo sfeervol en gezellig aanvoelt als je woonkamer. De woonkamer sfeerbeleving moet dus ook in de tuin komen. Lekker wonen kan zeker verplaatst worden naar de tuin! Gratis relaxen in je eentje, met het gezin of vrienden. Het maakt niet uit. De zomer is gekomen en je tuin staat in het middelpunt van belangstelling. Met een barbecue in de tuin is het fijn om met z’n allen buiten aan tafel of terras te zitten. Met eigen verse producten op je bord, goed gezelschap en de zon in je tuin, kun je zeggen: dit is gelukkig zijn!

In de avond als het wat gaat schemeren kun je gezellige tuinlampjes of fakkels aansteken. Mocht het wat kouder worden is een tafelhaard of een terraswarmer de perfecte uitkomst. Het houdt de muggen weg en bovendien geeft het een warm en knus gevoel.

 

Geef de tuin meer kleur

 

Vrolijke kussentjes op je terrasstoelen nodigen al uit om in de tuin te komen zitten. Met speciale buiten schilderijen aan de schutting, geeft het de tuin iets persoonlijks. Ze zijn in allerlei vormen, maten en kleuren, er zal er vast wel eentje (of meer) bij je passen! Creëer meer groen in je tuin door meer planten, bloemen en/ of een boompje te plaatsen. Zet ze niet volop in de zon en geef ze regelmatig water. Wanneer de zon op het heetst is, is het misschien handig om een grote kleur parasol, schaduwdoek of zonnezeil op te hangen. Dit zorgt voor een koelte, waardoor je langer in de tuin kunt zitten. Lekker wonen hoeft niet alleen maar binnenshuis te zijn. Lekker wonen is óók optimaal genieten van je tuin.