Op zoek naar een gaaf uitje in Scheveningen?
Houd jij van spannende uitjes waarbij je een hoop lol en plezier kunt beleven? En ben je op zoek naar een leuk uitstapje in of rond Scheveningen, voor je personeel, als vrijgezellenparty of gewoon om er met vrienden of familie een keer tussenuit te gaan en wat stoers te doen? Kies dan eens voor powerkiten op het strand van Scheveningen. Samen met je collega’s extreem vliegeren op het strand is niet alleen heel goed voor de teambuilding, maar is ook een garantie voor enkele uren totale ontspanning en veel plezier!

 

Powerkiten in Scheveningen
Powerkiten geeft het zelfvertrouwen van je werknemers een boost en brengt vrienden en familie dichter bij elkaar. Hoe stoer is het om een grote strandvlieger in bedwang te houden en te besturen! En uiteindelijk, na een tijdje oefenen, stoere trucjes en moves uit te halen! De mogelijkheden met powerkiten zijn ruim: zo kun je kiezen uit verscheidene maten powerkites, kun je met jouw groep een korte of langere clinic volgen om het powerkiten goed in de vingers te krijgen en kun je na afloop heerlijk een strandtent induiken voor een drankje en/of diner. Powerkiten op Scheveningen is ook goed betaalbaar: per persoon zijn er al arrangementen beschikbaar vanaf slechts 17,50 euro. Verder kun je het powerkiten combineren met een groter spel, namelijk Expeditie Robinson Scheveningen. Bekend van televisie werk je in kleine groepjes samen tegen een ander groepjes, waarbij allerlei activiteiten uitgevoerd moeten worden. Zo kun je bij het boeken van een Expeditie Robinson Scheveningen kiezen voor het maken van een kampvuur, een vlot bouwen, liaan trekken, het bouwen van een kokosnoot toren of een fraaie katapult in elkaar fabriceren. Keuze genoeg dus.

 

Meer informatie nodig of alvast reserveren?
Ben je geïnteresseerd in powerkiten Scheveningen, al dan niet in combinatie met een boeking Expeditie Robinson Scheveningen? Bekijk alle mogelijkheden die er zijn en boek online een arrangement via onze website. Alvast tot ziens in Scheveningen, waar je straks een geweldige en onvergetelijke dag gaat beleven!